Treceți la conținutul principal

Toamna se numara cartile

WEEK-end cu PROMOTII de CARTE - SF ma numesc!

Happy WeekendAtentie! Toamna se numara cartile si se fac proviziile pentru anotimpul rece! Numai in acest weekend aveti oportunitatea oferita de libraria Nemira de a profita de o oferta speciala pentru cititorii chibzuiti si care se pregatesc din timp pentru serile lungi si reci de citit sub patura.
Acum e momentul sa va faceti rezerva de carti si sa va completati bibliotecile, fiindca toate titlurile noastre sunt la reduceri de pana la 60%!

Promotia se desfasoara pana duminica, 28 septembrie



VEZI TOATE CARTILE DIN OFERTA!
Carti, carti, carti!!!
Cum ar fi:

Frank Herbert - Mantuitorul Dunei
Mantuitorul Dunei continua si intregeste cu grandioasa si tulburatoare splendoare primul episod din formidabila epopee a unei istorii viitoare. Frank Herbert reuseste sa se miste cu dezinvoltura in spatiul complex al personalitatii mesianice si largeste orizontul initial al Dunei.
Rastignit pe cruce, Iisus nu a regretat ca se jertfeste pentru poporul sau. Paul Atreides are insa indoieli. Moartea lui poate rezolva intr-adevar o multime dintre problemele pe care aparitia sa in Univers le crease in urma cu treizeci de ani. Are el voie sa regrete? Iar daca o face, nu cumva tocmai umanitatea lui ii diminueaza meritele?


Jan Potocki - Manuscrisul gasit la Saragosa (hardcover)
Fantome, călugări, cavaleri, cardinali, tâlhari, corsari, cerșetori, cabaliști, vrăjitoare și prințese povestesc întâmplări picante, vesele și triste, prinși într-un labirint al amintirilor și al fantasmelor, al viziunilor poetice și al calculelor matematice.
Viața e vis și visul e viață într-un roman total, în care știința, arta și filozofia se contopesc luxuriant. Manuscrisul găsit la Saragosa a învins trecerea timpului și ne fascinează cu aceeași forță la sute de ani după ce a văzut lumina tiparului.


„Când citim povești, pătrundem într-un tărâm misterios, plin de paradoxuri, enigme și semne de întrebare și e posibil să ne dăm seama că şi viaţa e aşa. Marea literatură ne deschide spre străfundurile propriei noastre fiinţe și spre străfundurile lumii în care trăim. Ne poate arăta o lume în care vibrează o energie inteligentă, o lume care vrea să comunice cu noi...“
Jonathan Black


Margot Saint-Loup - 177 metode de seductie. Cum sa aduci o femeie in al noualea cer
„«Femeile infloresc in uniunea cu barbatii. Ele se indestuleaza cu placere si luxura, iar bucuria pe care o resimt este satisfactia lor», se spune in Kama-Sutra.
Ah, macar de-ar fi mereu asa! Din pacate, suntem departe de asta…
Poate ca nu e o veste iesita din comun, dar in domeniul sexului exista momente fericite si... mai putin fericite. Și inaltari la ceruri, si coborari in infern. [...]
Senzualitatea este o stare a trupului, a inimii, a spiritului. Dupa prima privire, alchimia isi incepe lucrarea. Fara a mai vorbi despre sentimente, despre atractia reciproca, despre unele epiderme care se completeaza, despre mirosurile care se amesteca, despre sexele care par facute unele pentru celelalte ...


Stephane Audeguy - In Memoriam
„De la ipoteza tulburatoare asupra mortii cainelui Laika pana la tragicomedia asasinarii lui Rasputin, trecand prin moartea unei necunoscute sufragete sau prin detaliile atroce ale executarii lui Ravaillac, Stephane Audeguy schiteaza in filigran cate o reflexie filozofica cu fina ironie si discreta indignare, atras de ceea ce el numeste «poetica existentelor singulare».“ - Christophe Bigot


Stephen King - Turnul intunecat: Lupii din Calla
„Am scris atâtea romane şi povestiri, încât aş putea umple un sistem solar al imaginaţiei, dar povestea lui Roland este, pentru mine, planeta Jupiter, o planetă care le umbreşte pe toate celelalte… un spaţiu cu o atmosferă stranie, cu peisaje nebuneşti şi o forţă gravitaţională sălbatică. […] Am ajuns să înţeleg că lumea (sau lumile) lui Roland conţin, de fapt, toate celelalte lumi pe care le-am creat…“
Stephen King


Valentin Nicolau - Dumnezeu e in sens invers
"Amuzându-mă, mi-aş fi putut numi volumul Când mă enervez, pentru că doar atunci când nu mi-am reprimat revolta şi nu am reuşit să mă închid în carapacea mea, am răbufnit scriind. În rest, asemenea celor mai mulţi dintre convivii mei, am deprins starea de cetăţean autist care se protejează scutind a cheltui inutil energii, văzându-şi liniştit de treabă într-o ţară unde, în ciuda hărmălaiei, indignarea oamenilor nu schimbă nimic."


Dan Simmons - Drood
În 1865, când începe povestea, Charles Dickens este un scriitor de succes. Se află în tren, cu o iubită secretă, și nu știe că destinul îi rezervă o surpriză ce-i va schimba existenţa. Un accident care-l va proiecta într-o viaţă dublă.
Obsesii macabre ies la iveală: crime, cadavre, cripte sinistre. Astfel începe o incursiune tenebroasă și fascinantă în adâncurile orașului ce se ascunde în Londra subterană. Drood imaginează ultimii ani ai cunoscutului scriitor, încercând să elucideze enigme nerezolvatepână în zilele noastre.


George R.R. Martin - Festinul ciorilor (Hardcover)
Finalist al premiilor Hugo si Locus
George R.R. Martin este, de departe, cel mai bun autor de literatura fantasy de amploare. Festinul ciorilor este cel mai fericit prilej sa-l consideram un "Tolkien al Americii".
Lev Grossman, Time



Pentru mai multe promotii si diverse oferte va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori +100deCarti

Oferta realizata in parteneriat cu libraria on-line Nemira si 2parale!


Nemira

Comentarii

Cele mai citite

7 carti pe care nu le poti lasa din mana

 7 volume cu suspans Bine v-am regasit in noul an, care, cu totii speram, sa fie un an plin de vitalitate si nou cu adevarat, bun pentru toti. Cred ca in toata perioada asta urata care a constituit majoritatea anului 2020, multi dintre noi, ca sa mai uitam de toate grijile care ne bantuiau mintea, am citit, Eu asa am facut, ca sa scap de vartejul de ganduri din cap, citeam, citesc - asta imi aduce alt fel de concentrare. Sper sa reusiti si voi sa va bucurati mintea, cu multe si diverse carti. Am ales din bogata librarie TREI , (unde sunt afiliat), cateva volume palpitante, captivante, numai bune sa ne scoata din prezentul nostru si sa ne mai relaxeze. Toate aceste volume promit sa ne tina in priza, sa ne captiveze, asa ca, iata-le: Soțiile de Tarryn Fisher Bestseller New York Times, USA Today, Globeand Mail, Toronto Star „Un adevărat thriller psihologic… cu un final șocant." – Suspense Magazine Un roman care te ține cu sufletul la gură, alert și plin de suspans. Un thriller pe car

Tanara cersetoare, Abandon, Fiicele razboiului, Caminul fetelor orfane, Copilul din Toscana - 5 propuneri de carti in acest week-end

"Memoria ne consolează și inevitabil ne dezamăgește" Am gasit in libraria Litera 5 volume pe care m-am gandit sa le extrag pentru noi, pentru ca mi se par interesante. Stiti ce cred ca este fantastic? Faptul ca, de cand oamenii au invatat sa scrie, au o fantezie nemaipomenita, inepuizabila, si inventeaza mereu noi povesti deosebite, diferite, pe care le transpun in cartile care ajung sa ne placa atat de mult! Eu spun mereu ca fantezia si imaginatia oamenilor este pus si simplu inepuizabila! Revenind pe Pamant, trebiuie sa va spun ca urmeaza o promotie foarte atragatoare: in săptămâna 11-17 iulie , Litera.ro desfasoara campania "Xmas in july" , în cadrul căreia vor avea REDUCERI DE PÂNĂ LA -70% la mii de bestselleruri. Transportul este gratuit la comenzi peste 149 lei.  Iaca cele 5 titluri despre care va vorbeam: Tanara cersetoare de Alice Munro Născută în cartierul sărac al unui orășel canadian, Rose s-a luptat toată copilăria și adolescența cu Flo, mama ei vit

Lecturi de neuitat

Carti despre viata - despre criminali reali, despre supravietuitori ai razboiului, despre lumea in care traim  Am cateva recomandari, pe care le regasiti mai jos, sau puteti alege din o colectie superba de noutati in LIBRIS - de unde vin si recomandarile mele! Vaduva de razboi de Tara Moss          T itlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 20 martie 2024.           O poveste palpitanta despre curaj si secrete, plasata in Australia postbelica.           Sydney, 1946. Neinfricata corespondenta de razboi Billie Walker este fericita sa se afle in sfarsit acasa, caci, pentru ea, zilele ametitoare de dupa incheierea conflagratiei mondiale sunt innegurate de pierderea tatalui, precum si de disparitia in Europa a sotului ei, Jack. Ca pentru a inrautati lucrurile, acum, ca razboiul s-a terminat, ziarele au decis sa renunte la reportajele ei pentru a le acorda prioritate la angajare soldatilor care se intorc de pe front. Billie insa este o supravietuitoare si