Treceți la conținutul principal

Doua librarii cu promotii la carte, in acest week-end

Fericiti cand gasim cartile favorite la pret redus


Mereu in cautarea cartilor favorite, apreciem cand acestea au pret redus, astfel incat ne facem provizii de ... carti! Nu stiu daca  si voi patiti asa, dar eu, cand ma aleg cu o carte pe care o doream, am o stare de fericire, habar nu am de ce.
Daca si voua vi se intampla asa ceva, va recomand sa faceti o "plimbare" prin ofertele acestui week-end.

Pentru acest week-end, vin cu promotiile a doua librarii on-line, astfel:

Happy Bookend cu -30% reducere la carti, promotie pe care o gasim la CARTEPEDIA:

Pana duminica, 11 martie,  CARTEPEDIA vine cu discount de 30% la edituri renumite precum: RAO, Trei, ART, Humanitas Fiction, Paladin, Pandora M, Lyfestyle si Helen Exley.

Iata cateva titluri ale unor carti exceptionale din aceasta oferta:





Chipuri ascunse - Salvador Dalí - VEZI AICI!

Singurul roman al lui Salvador Dalí, Chipuri ascunse, este omagiul adus prozei clasice franceze de imaginația debordantă a marelui pictor suprarealist. Debutând ca o saga a intrigilor și aventurilor amoroase ale unui grup de aristocrați excentrici, romanul își are centrul emoțional în pasiunea sublimată a contelui de Grandsailles pentru Solange de Cléda. Obsesiile daliniene, fulgurațiile sale și atracția pentru ocultism se regăsesc în acest roman fascinant.

Așteptându-i pe barbari - J.M. Coetzee - VEZI AICI!

Magistratul nu are nume, ci doar o misiune: trebuie să împartă dreptatea într-un fort situat departe de inima Imperiului. Iar acest fort se află, se spune, sub ameninţarea barbarilor. Nimeni nu ştie precis cum arată şi cum se comportă aceştia. Contează doar veghea perpetuă şi îndeplinirea datoriei faţă de Imperiu. Dar când în fort îşi face apariţia colonelul Joll, purtătorul trufaş al ordinelor de la centru, contururile ferme ale lucrurilor şi certitudinile omului legii încep să se estompeze.

Legile frontierei - Javier Cercas - VEZI AICI!

În vara lui 1978, într-o Spanie care a început să se despartă de franchism prin renașterea lentă a democrației, graniţele sociale şi limitele morale sunt mai laxe ca oricând. În vârstă de şaisprezece ani, Ignacio Cañas îi cunoaşte pe charismaticul Zarco şi pe prietena lui, Tere, doi delincvenţi juvenili care îşi fac veacul într-un cartier rău famat al Geronei. Odată „frontiera“ trecută, viaţa lui Ignacio în această junglă unde singura lege e cea a armelor şi drogurilor nu va mai semăna cu nimic din ce a trăit înainte, mai ales că el se îndrăgosteşte iremediabil de frumoasa Tere. După douăzeci de ani, Ignacio e un avocat renumit şi asigură apărarea fostului său prieten, pledând în acelaşi timp pentru simbolul viu al unei revolte salutare, pentru victima unui sistem corupt şi, de ce nu, pentru zonele de umbră din propria sa tinereţe.

Zuleiha deschide ochii - Guzel Iahina - VEZI AICI!

Zuleiha, o tânără gravidă dintr-un sat de tătari, e deportată în Siberia după uciderea soțului ei de către un ofițer din Armata Roșie. Face o călătorie lungă și chinuitoare, alături de țărani deschiaburiți și intelectuali leningrădeni, deținuți de drept comun, musulmani și creștini, credincioși și atei, ruși, tătari, nemți și ciuvași, ajungând într-un loc pustiu, cu o natură neîndurătoare. Iar comandantul coloniei de muncă înființate aici este chiar ucigașul soțului ei.

Vinovatul - Lisa Ballantyne - VEZI AICI!

Un băieţel a fost găsit mort pe terenul de joacă.
Avocatul londonez Daniel Hunter a ajuns un maestru al cauzelor pierdute. Însă viaţa sa se schimbă atunci când îl cunoaşte pe Sebastian, un băiat de unsprezece ani, acuzat că şi-ar fi ucis prietenul.
Pe măsură ce află tot mai multe despre abuzurile din casa lui Sebastian, Daniel este copleşit de amintirile propriei copilării, când Minnie, mama sa adoptivă, l-a salvat, pentru ca apoi să-l trădeze.
Simpatia faţă de Sebastian şi amintirile dureroase îl fac oare pe Daniel să nu mai vadă adevărul?
Ce s-a întâmplat pe terenul de joacă şi cine este vinovat de moartea băieţelului?
Punând sub semnul întrebării toate convingerile sale, Daniel înţelege cât de grave pot fi consecinţele unei erori.


VEZI PROMOTIA DE WEEK-END DE LA CARTEPEDIA!



Urmatoarea promotie la carti din aces week-end este cea adusa de ELEFANT - un TARG DE CARTE cu zeci de mii de carti cu pret redus:


Am ales cateva titluri din aceasta oferta - toate volumele sunt cu pret redus:

Testamentul lui Abraham - Igor Bergler - VEZI AICI!

UN ROMAN CARE TE VA BANTUI MULTA VREME DUPA CE L-AI CITIT
Un scandal cu prostituate la summitul Americilor de la Cartagena. Un atentat la viata presedintelui Statelor Unite. O biblioteca disparuta de 2 000 de ani. O organizatie secreta. Si inca una. O lunga istorie de papi mincinosi. Criminali de razboi. Un oras legendar. Agenti cu identitati multiple. O bestie numita „El Diablo“. Si toate numele sale. Doar simpla ei aparitie te face sa incaruntesti pe loc. Un asasin platit care il stie pe dinafara pe Borges. Zece manuscrise disparute ce reapar brusc. Si codurile complicate ascunse in ele. Un urias si un pitic. Si un festin roman. Un basilisc si un sarpe cu pene. O femeie fatala. Un politist care nu poate uita niciodata nimic. Un psihiatru care crede ca 240 de calugari franciscani ii locuiesc creierul. Un om cu parul portocaliu. O poveste cu sclavi. Si cu presedintele lor. Oameni obisnuiti prinsi in intamplari neobisnuite. Un trecut care devine pentru cateva clipe prezent, doar pentru a disparea din nou pentru totdeauna. Cervantes si Eco si Borges. Si peste toate astea, cartile. Toate cartile.

Viata unui barbat necunoscut - Andrei Makine - VEZI AICI!

Aflat intr-un impas existential in urma destramarii relatiei sale cu o femeie mult mai tinara si a revelatiei ca celebritatea sa nu mai e decit o amintire, Ivan Sutov, un scriitor de cincizeci de ani exilat in Franta, hotaraste sa-si paraseasca tara de adoptie si sa plece la Sankt Petersburg, in cautarea unei vechi iubiri din tinerete. Calatoria sa il poarta in inima unei Rusii transfigurate de o modernitate deliranta si ii ofera sansa unei intilniri providentiale, cea cu batrinul Volski, in mintea caruia experientele traumatizante ale epocii comuniste au ramas impregnate pentru totdeauna si a carui poveste pare emblematica pentru miile de oameni obisnuiti, anonimi, „necunoscuti” ale caror vieti au fost zdrobite de sistemul totalitar.

Dupa ce ne-am indragostit - Anna Todd - VEZI AICI!

Tessa stie ca Hardin o iubeste si ca e in stare sa faca orice sa o protejeze. Dar intre a iubi pe cineva si a fi in stare sa-l pastrezi in viata ta e o mare diferenta. Insa acest cerc vicios de gelozie, crize de furie si iertare este istovitor. Tessa n-a mai avut sentimente atat de intense pentru nimeni, nimeni n-a mai sarutat-o atat de patimas... insa pasiunea care ii leaga pe amandoi merita toata suferinta? Dragostea era de ajuns sa-i tina impreuna. Dar daca Tessa isi va asculta acum inima, acesta va insemna oare... sfarsitul?
Paramount Pictures a cumparat drepturile de ecranizare a romanului After.

Origini - Dan Brown - VEZI AICI!

De aceasta data, profesorul Robert Langdon este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao pentru a lua parte la ceremonia de dezvaluire a acestei inventii care „va schimba fata stiintei pentru totdeauna“. Gazda evenimentului este fostul student al profesorului, milionarul Edmond Kirsch, ale carui realizari high-tech l-au facut celebru in toata lumea.
Seara meticulos pregatita se transforma insa in haos, iar pretioasa descoperire a lui Kirsch risca sa fie pierduta pentru totdeauna. Langdon, insotit de eleganta directoare a muzeului, Ambra Vidal, este nevoit sa zboare la Barcelona pentru a localiza parola de decriptare a descoperirii lui Kirsch.
Strabatand coridoarele intunecate ale istoriei secrete si extremismului religios, cei doi trebuie sa faca fata unui inamic periculos, al carui singur scop este sa il reduca la tacere pe Edmond Kirsch. Intr-o cursa contracronometru marcata de simboluri enigmatice si indicii oferite de arta moderna, Langdon si Vidal identifica in cele din urma socanta descoperire a lui Kirsch si adevarul extraordinar pe care ea il contine.


VEZI OFERTA DE CARTI DIN WEEK-END, DE LA ELEFANT!


Promotia aceasta este adusa ca afiliat CARTEPEDIA si ELEFANT!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Comentarii

Cele mai citite

7 carti pe care nu le poti lasa din mana

 7 volume cu suspans Bine v-am regasit in noul an, care, cu totii speram, sa fie un an plin de vitalitate si nou cu adevarat, bun pentru toti. Cred ca in toata perioada asta urata care a constituit majoritatea anului 2020, multi dintre noi, ca sa mai uitam de toate grijile care ne bantuiau mintea, am citit, Eu asa am facut, ca sa scap de vartejul de ganduri din cap, citeam, citesc - asta imi aduce alt fel de concentrare. Sper sa reusiti si voi sa va bucurati mintea, cu multe si diverse carti. Am ales din bogata librarie TREI , (unde sunt afiliat), cateva volume palpitante, captivante, numai bune sa ne scoata din prezentul nostru si sa ne mai relaxeze. Toate aceste volume promit sa ne tina in priza, sa ne captiveze, asa ca, iata-le: Soțiile de Tarryn Fisher Bestseller New York Times, USA Today, Globeand Mail, Toronto Star „Un adevărat thriller psihologic… cu un final șocant." – Suspense Magazine Un roman care te ține cu sufletul la gură, alert și plin de suspans. Un thriller pe car

Tanara cersetoare, Abandon, Fiicele razboiului, Caminul fetelor orfane, Copilul din Toscana - 5 propuneri de carti in acest week-end

"Memoria ne consolează și inevitabil ne dezamăgește" Am gasit in libraria Litera 5 volume pe care m-am gandit sa le extrag pentru noi, pentru ca mi se par interesante. Stiti ce cred ca este fantastic? Faptul ca, de cand oamenii au invatat sa scrie, au o fantezie nemaipomenita, inepuizabila, si inventeaza mereu noi povesti deosebite, diferite, pe care le transpun in cartile care ajung sa ne placa atat de mult! Eu spun mereu ca fantezia si imaginatia oamenilor este pus si simplu inepuizabila! Revenind pe Pamant, trebiuie sa va spun ca urmeaza o promotie foarte atragatoare: in săptămâna 11-17 iulie , Litera.ro desfasoara campania "Xmas in july" , în cadrul căreia vor avea REDUCERI DE PÂNĂ LA -70% la mii de bestselleruri. Transportul este gratuit la comenzi peste 149 lei.  Iaca cele 5 titluri despre care va vorbeam: Tanara cersetoare de Alice Munro Născută în cartierul sărac al unui orășel canadian, Rose s-a luptat toată copilăria și adolescența cu Flo, mama ei vit

Lecturi de neuitat

Carti despre viata - despre criminali reali, despre supravietuitori ai razboiului, despre lumea in care traim  Am cateva recomandari, pe care le regasiti mai jos, sau puteti alege din o colectie superba de noutati in LIBRIS - de unde vin si recomandarile mele! Vaduva de razboi de Tara Moss          T itlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 20 martie 2024.           O poveste palpitanta despre curaj si secrete, plasata in Australia postbelica.           Sydney, 1946. Neinfricata corespondenta de razboi Billie Walker este fericita sa se afle in sfarsit acasa, caci, pentru ea, zilele ametitoare de dupa incheierea conflagratiei mondiale sunt innegurate de pierderea tatalui, precum si de disparitia in Europa a sotului ei, Jack. Ca pentru a inrautati lucrurile, acum, ca razboiul s-a terminat, ziarele au decis sa renunte la reportajele ei pentru a le acorda prioritate la angajare soldatilor care se intorc de pe front. Billie insa este o supravietuitoare si